Josephine’s story

Oricand voiam sa organizam un eveniment, mergeam la My Place si ne simteam in siguranta si bine primite”

Josephine Napicog este o migranta din Filipine care a venit in Romania pentru a lucra, cu sase ani in urma. De atinci lucreaza ca ingrijitoare copil si este recunoscatoare pentru experienta ei aici. A fost Presedinta comunitatii filipineze si e foarte activa in reprezentarea si ajutarea memebrilor acesteia.space

romania testimony photo

space«  Am auzit despre acesta initiativa de creare a unie comunitati – My Place din cadrul JRS Romania, atunci cand l-am intalnit pe unul din angajatii JRS, dl. Stefan, la comunitatea noastra de la biserica Sacre Cœur. Ne-a invita tala My Place, pentru a vedea locatia si a afla mai multe despre serviciile oferite  si posibilitati.

Ceea ce ne-a placut cel mai mult a fost faptul ca ne-au ajutat si ne-au oferit un loc in care sa ne adunam ca o comunitate. Oricand voiam sa organizam un eveniment, mergeam la My Place si ne simteam in siguranta si bine primite.

Cele mai placute experiente au fost cand ne-au oferit cursuri de limba romana, cand ne-au sprijinit participarea la un festival international organizat in alt oras – Brasov. »

My Place a devenit un loc in care comunitatea a beneficiat de evenimente (Ziua Independentei, alegerile, intalnirile cu ambasada si autoritatile, concursuri de frumusete) , a participat la cursuri si ateliere ( cursuri de limba romana, machiaj profesionist) si a gasit sprijin prin consiliere juridica, cazare si asistenta sociala atunci cand unele dintre au avut nevoie.

space

ig ro